+421 905 290 644
info@pekarenharmonia.sk

 

 
 
 
 

ONLINE DEŇ CELIAKIE s Pekárňou Harmónia

Štvrtok, 12. august 2021

Milá široká verejnosť,

ďakujeme všetkým, ktorí ste sledovali naše online podujatie pri príležitosti Dňa celiakie 2021. Najradšej by sme sa s Vami stretli osobne, no vzhľadom na jarnú pandemickú situáciu to nebolo možné.

Sme radi, že ste sa k nám v piatok 14. mája pripojili a pozreli si v priamom prenose naše aktivity, ktoré sme pre Vás s láskou a veľkým nadšením pripravili. Veríme, že to bolo pre Vás prínosné a zopakujeme si to aj v nasledujúcom roku.

Naše online podujatie bolo určené najmä pre tých, čo sa chceli dozvedieť viac o nových trendoch v potravinárstve, stravovaní a o zdraví. Poskytli sme tipy a triky ako sa s celiakiou „pobiť“ v bežnom živote. Okrem zaujímavého programu sme na záver dňa aj losovali a odmenili 3 účastníkov darčekovými balíčkami s našimi novinkami.

 

A ako to prebiehalo?

Ako prvé sme si spoločne pripravili celodenné bezlepkového menu, či už pre Vás alebo Vašu glutenfree návštevu, z ktorej už nebudete mať nikdy paniku. Otázky z oblasti gastroenterológie zodpovedala v druhom bloku pani doktorka, odborníčka s dlhoročnými odbornými skúsenosťami. A na záver sa konala živá talkshow s veľmi zaujímavými ľuďmi z oblasti výživy, zdravia, technológii a aj športu.

 

1. časť BEZLEPKOVÝ FREESTYLE

Hosť: Milan Steiner, náš majster cukrár

Záznam môžete stále vidieť TU: https://www.youtube.com/watch?v=kSqi1sU5r9Y&t=380s

 

2. časť PREVENCIOU KU ZDRAVIU

Hosť: Mudr. Denisa Kudlová, gastroenterologička

Záznam môžete stále vidieť TU: https://www.youtube.com/watch?v=8PPXwU4pjsY

 

3. časť TALKSHOW O ZDRAVEJ VÝŽIVE

Hostia: VILMA VITTEKOVÁ – výživová poradkyňa, NIKOLETA ŠIMONOVÁ – potravinárska technologička, ADAM JAGNEŠÁK - fitness tréner,  LUCIA BÉRESOVÁ - food blogerka.

Záznam môžete stále vidieť TU: https://www.youtube.com/watch?v=IkJPll1HHQc&t=246s

 

Tešíme sa na Vás na budúci rok!